Zo houd je je healthy lifestyle langer vol

Happiness is… Goed in je vel zitten. Dus hier even een hart onder de riem voor iedereen die als goede voornemen dit jaar heeft om aan een gezonder en fitter lichaam te werken, of misschien wel wil afvallen.

6JAN HEALTHY LIFESTYLE

Ik heb het hier dus even niet over healthy in je hoofd zeg maar, maar puur hoe je het jezelf wellicht ietsje makkelijker kunt maken om gezond te eten en aan een strakker lichaam te werken. Zonder dat je meteen dagelijks in de apparaten van de sportschool hoeft te hangen.

1. Plan je eetmomenten
Ons hele team LOVES plannen en organizen. Lijstjes are our middle name ;). Dus waarom niet proberen zoveel mogelijk te plannen wanneer je eet? Lekker voor je ritme, en als je weet wanneer je kunt eten, heb je later op de dag minder grote cravings. Een goede planning is het halve werk! Dus kijk even hoe je week eruit ziet en probeer vast vast te leggen wanneer je tijd hebt voor je ontbijt, ochtendtussendoortje, lunch, middagtussendoortje en diner. Dinsdag een yogalesje van 18.30u tot 20.00u? Bepaal dan nu vast of je ervoor of erna eet. Als je zo’n schema hebt, biedt dat houvast en kom je makkeljker healthy de week door. Houd de site goed in de gaten want woensdag delen we meer handige tips en klik hier voor de CLF-mealplanner.

De rest van Nina’s tips lezen? Check hier dan de site van ons zusje Chickslovehappiness.

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

3 reacties

Lianne -

En de overige tips? ?

Femke -

Die vind je op Chickslovehappiness.com 🙂 klik op ‘hier’ in de laatste zin van het artikel.
Groetjes, Femke – chickslovefood.com

Eva -

Ja plannen dat ik doe ik zeker graag! Vooral om te voorkomen dat je toch weer naar de bekende foute tussendoortjes grijpt 🙂
Liefs!

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube