2x leuk CLF-nieuws & win!

Hello allen,

1. THE BOOK IS BACK!!! (ja, schreeuwen is nodig, we zijn heel blij)
2. We staan in de VIVA400-lijst!!!

Okay, even wat meer duidelijkheid. We hebben dus 2 leuke nieuwtjes te vertellen. Ten eerste: we staan in de VIVA400-lijst! Jeeej! Dat betekent dat tijdschrift Viva ons het volgende vindt: (en ik citeer van de website) ‘inspirerende vrouwen die het afgelopen jaar van zich hebben laten horen.’ Alle VIVA400 vrouwen zijn ‘vrouwen die, allemaal op hun eigen manier, recht op hun doel af gaan en hun omgeving inspireren.’ Zo, dat compliment is in de pocket! We zijn genomineerd in de categorie ‘creatief’ en zouden het héél leuk vinden om in de top 5 terecht te komen.

Elise en Ik boekshoot

Vanuit daar kiest de jury de uiteindelijke winnaar. En nu voel je ‘m al aankomen… wil jij ons helpen?

Stem op ons door HIER te klikken, stuur het printscreentje van je stem (zie onderaan dit artikel) door naar dit adres: stagiaire-emma@chickslovefood.com en win 1 van de 5 goodiebags die we weggeven, dit zit er in deze leuke foodtasjes! En ohja, met je stem maak je bij Viva ook nog eens kans om een jaar in een Renault Twingo te rijden. Niet verkeerd, toch? Alvast enorm bedankt voor je stem!

En dan nieuwtje 2: Ons boek is weer te koop, YEAH! Elise en ik waren nogal van slag omdat ons boek uitverkocht was, dat is best een rare en unieke situatie in boekland. Natuurlijk, een ENORM compliment dat het boek zo populair is, maar wat minder leuk voor de mensen die ‘m net wilden aanschaffen in de twee weken dat hij online niet meer verkrijgbaar was en ook in veel fysieke winkels uitverkocht was. We hebben heel veel mailtjes gehad van mensen die vroegen hoe ze aan ons boek moesten komen. Bij deze dus: HE’S BACK! Vraag er naar bij je boekhandel, of koop ‘m natuurlijk HIER!

Nou, tot zover deze CLF-update!

ONS BOEK IS NU TE KOOP! BESTEL ‘M SNEL, KLIK HIER.

LIKE JE ONS? KLIK HIER!

ABONNEER JE OP ONS YOUTUBE KANAAL!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAM EN  TWITTER!

Schermafbeelding 2014-10-08 om 15.05.52

CoverBoek

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

18 reacties

Clio -

Heel leuk dat jullie genomineerd zijn en hartstikke verdiend! Ik ben vrijdag jarig dus zou super blij zijn met zo’n leuk verjaardagscadeau, een goodiebag! Hoop dat jullie winnen, succes!

Aliza Bakker -

Superleukvoor jullie! Heb gestemd en een mailtje gestuurd!

Desiré -

Ik heb gestemd hoor! En misschien tot morgen, tijdens De Tasty? Of zijn jullie er alleen zondag?

Nina -

Ja, vandaag tussen 11.00 en 12.00 in het kooktheater en direct daarna signeren in hal 5 bij de stand van nieuw amsterdam!

Eline -

Leuk dat jullie genomineerd zijn 🙂

Sandra(hpw) -

Mehhh, ik HAD al gestemd! Meteen woensdag al toen de eerste “promo” berichtjes op de Social Media verschenen. De bevestigingsmailtjes kwamen bij mij in de ongewenste mail terecht, met 6 tegelijk. En die heb ik allemaal verwijderd. Dus nu heb ik geen bewijsje (meer) dat ik ook echt daadwerkelijk op jullie gestemd heb. Want dat heb ik 😀 Echt, echt waar! 🙂

<3

Jorinde -

Gefeliciteerd!
Jammer voor mij dat ik niet mee kan doen omdat ik al op jullie gestemd had!

Lianda -

Wat een leuk nieuws allemaal!
Hihi ja ik had ook al gestemd van de week!
Maar zeker verdiend meiden!
En van jullie boek geniet ik enorm!
Al een aantal lekkere dingentjes gemaakt waaronder:
Thaise kokossoep, Chocolade kokosballetjes, Zoete aardappel met feta tortilla.
Super lekker allemaal!

Ga zo door.

Amy -

Dat is balen, ik had al op jullie gestemd, haha (: Geen printscreen dus, maar jullie verdienen het! Ik heb jullie boek ook voor m’n verjaardag gekregen, heel erg blij mee!

Anneke -

Wat gaaf.
Tuurlijk heb ik op jullie gestemd.

Sarah -

Super leuk! Ik ga stemmen!

Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla -

Super nieuws! Deze post had ik CAPS LOCK getikt moeten worden. Keep up the good work.

Desiree -

Wauw dat is echt goed nieuws! Gefeliciteerd! Ik heb op jullie gestemd, Succes!

Noor -

Uiteraard op jullie gestemd…..alleen gisteren al dus geen printscreen 🙁

Eline -

Helaas voor mij heb ik ook al een paar dagen geleden gestemd, en natuurlijk vanzelfsprekend op jullie! Jullie verdienen het echt om te winnen! Vanavond staat de spaghetti met kip en mozarella weer op het menu, echt een toprecept!

Malou -

Fijn dat jullie boek weer te koop is, ik kon hem ook nergens meer vinden! En natuurlijk gefeliciteerd met jullie nominatie.

Margot -

Dat si inderdaad dubbel goed nieuws! En mijn stem hebben jullie hoor!

Jessie -

Ah, dan heb ik net een dagje te vroeg gestemd, heb mijn stem op jullie gisteravond al uitgebracht ;-). Jullie hebben het echt verdiend. Nu het wat kouder wordt, kruip ik ‘s avonds lekker met jullie boek op de bank. Onder een dekentje, theetje erbij, inspiratie opdoen, heerlijk! Ik ga voor jullie duimen.

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube